05.04.2009

VAN PINDA'S & OUWE BOEKEN - De kleine Claus doet een weekendje Wildwest. Zaterdagavond om 20:00 uur is zij met Wim Sebo te beluisteren op het Pindaconcert in de Utrechtse woonkamerkelder van zanger, muzikant, beeldend kunstenaar en brillenmaker Kees Wennekendonk; zondag leest ze om 13:00 en 15:00 uur voor op de halfjaarlijkse Antiquarenbeurs in de Pieterskerk te Leiden met Hanz Mirck en Suzanna Jansen.

Zullen ook van zich doen horen op het Pindaconcert: Utrechter stadsdichter Ingmar Heytze, Ellen Deckwitz & singer-songwriter Jascha van Roij, wetenschapsjournalist Marcel Hulspas en Rion Verberne    MEER >>

10.04.2009

ABSENT - Wegens omstandigheden velerlei aard houdt Anneke vanmiddag geen spreekuur in de Stadsdichters Box Office op de Eerste verdieping van de OB Groningen. Alwie tussen 12:00 en 14:00 op een kop koffie uit de kantine had gehoopt, zal helaas volgende week moeten terugkomen.

In de week van 20 april is Claus ook afwezig wegens buitenlandbezoek. Daarna zal ze haar plicht weer met de regelmaat van de klok oppakken.

13.04.2009

SINT JANSSTRAAT 11 - Morgen om 12:00 uur krijgt het H.N. Werkman College in Groningen de status van 'Cultuurprofielschool'. Stadsdichter Anneke Claus is erbij om het keurmerk-bordje aan de gevel te onthullen en een gedicht voor te lezen dat ze voor de leerlingen van het Werkman schreef. Na afloop is het schoolplein aan een Streetdance-gezelschap, waaronder enkele oud-leerlingen van de school.

Later deze week is Claus nog te zien en te horen op een Netwerkbijeenkomst Internationale Betrekkingen in de Puddingfabriek te Groningen (donderdag, 16:00 uur) waar ze een aantal Engelstalige gedichten uit    MEER >>