Baby

Pampers maat 4 worden ook wel Maxi luiers genoemd en zijn geschikt voor peuters. Als je kindje tussen de 7 maanden en 2 jaar oud is, zal deze maat waarschijnlijk goed passen. Pampers maat 4 luiers zijn bedoeld voor kindjes die 8 tot 16 kilo wegen. Deze Pampers voor peuters zijn er in luiers en luierbroekjes. Als je geld wil besparen op de luiers of luierbroekjes, kun je op deze website terecht. Hier vind je alle aanbiedingen van de huidige week voor Pampers maat 4 of Pampers Maxi.

Luiers en broekjes

Voor deze maat 4 of Maxi heb je dezelfde opties aan Pampers als in maat 3. Je kunt dus gewoon dezelfde luiers of luierbroekjes in een maat groter kopen als je kindje ouder of zwaarder is geworden. Een luierbroekje is handig om meerdere redenen. Het is gemakkelijk aan en uit te trekken en blijft beter zitten als je peuter rondrent. Voor de echt actieve kindjes zijn er Premium Protection Active Pants. Andere luierbroekjes in maat 4 zijn Baby Nappy Pants. Behalve luierbroekjes, heb je ook gewone luiers: Baby Dry, Premium Protection, Pure Protection en Sleep & Play. Deze benamingen kunnen soms veranderen of hebben een subcategorie met nog meer varianten.

Welke maat

Als je kindje uit de maat 4 Pampers groeit, maar nog niet in een maat 5 past, kun je ook kijken naar de maat 4+. Deze tussenmaat past misschien beter dan de 4 of 5. Ook de aanbiedingen voor de tussenmaat kun je vinden op de website. Als je alle benamingen en maten wat verwarrend vindt, kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Dan krijg je een Pampers maattabel toegestuurd met een overzicht van alle soorten en maten Pampers. Bovendien krijg je regelmatig bericht met de aanbiedingen voor het soort en maat luiers dat jij nodig hebt. Zo betaal je nooit de hoofdprijs en hoef je zelf niet steeds op zoek naar aanbiedingen.