Ga je op reis? Vandaag de dag heb je dan natuurlijk internet nodig. Hoewel je uiteraard ook wilt genieten van je reis/vakantie, is het belangrijk om bereikbaar te blijven en contact op te kunnen nemen met je familie en vrienden. Dit doet men tegenwoordig meestal via het internet. Op reis is het gebruiken van het internet wel even net wat anders. Daarom lees je in dit artikel 3 tips voor internetten wanneer je op reis bent!

Kies een prepaid kaart als tweede simkaart

Wil je zeker weten dat je in het buitenland niet over je bundel heen gaat? Aangezien dit gepaard gaat met hoge kosten, willen velen dit risico niet nemen. Vooral wanneer je ook met kinderen bent, en deze de telefoon gebruiken, kan dit een probleem vormen. 

Een oplossing voor het bovenstaande is om een prepaid herlaadkaart als tweede simkaart te gebruiken. Hiermee kun je nooit over je bundel heen gaan, omdat er geen sprake is van automatische kosten. Als je beltegoed of bundel op is, dien je eerst weer op te waarderen.

Bovendien is dit ook een manier om je dataverbruik in Nederland en internationaal gescheiden te houden.

Met een prepaid kaart maak je geen vaste kosten. Je betaalt alleen wanneer je zelf opwaardeert. Zo heb je je kosten beter onder controle. Ook maakt dit prepaid een goede tijdelijke oplossing, bijvoorbeeld op reis of wanneer je tijdelijk wonder WiFi zit.

Maak geen verbinding met onveilige WiFi-netwerken

WiFi is natuurlijk fijn, omdat je geen extra kosten maakt (ongeacht de hoeveelheid data die je verbruikt). Buitenshuis is het toch verstandig om onveilige WiFi-netwerken te vermijden, vooral in het buitenland. Dit zijn openbare netwerken waar iedereen zonder wachtwoord kan inloggen, en welke niet sterk zijn beveiligd. 

Wanneer je met een onveilig WiFi-netwerk verbinding maakt, zijn je gegevens een stuk slechter beveiligd. Je loopt een groter risico op diefstal van je gegevens. Mobiel internet via een prepaid simkaart / herlaadkaart is een veiliger alternatief.

Let op je verbruik bij het kijken van filmpjes

Met normaal browsen verbruik je niet zoveel MB’s. Filmpjes kijken is echter een ander verhaal: kijk je YouTube op een videokwaliteit van 720 of 1080p, dan verbruik je tussen de 1.5 GB en 2.5 GB per uur. Netflix verbruikt op een normale tot hoge kwaliteit 700 MB tot 2 GB per uur. Dit is natuurlijk vrij veel data. Wanneer je gebruik maakt van een prepaid simkaart of abonnement, kan dit ervoor zorgen dat je vrij snel door je beltegoed of bundel heen bent.

Let hier vooral goed mee op wanneer je een mobiel abonnement hebt. Je kunt door het kijken van filmpjes vrij snel over je bundel heen gaan. Dit kan tot hoge kosten leiden, omdat je buiten je bundel vaak hoge bedragen per MB betaalt. 

Een hackton organiseren is iets waar veel bedrijven anno 2021 voor kiezen, maar waarom is dit nou eigenlijk het geval? Feit is dat veel bedrijven innovatief aan de slag gaan om ervoor te zorgen dat zij de concurrentie voorblijven. Doe je dit niet, dan is de kans aanwezig dat je concurrentie je voorbij streeft en dat wil je natuurlijk niet. Mocht je een hackton organiseren of ben je simpelweg erg benieuwd naar wat dit is, dan raden we het je aan om deze pagina door te nemen.

Een combinatie van de woorden hack en marathon

Hackton is een combinatie van twee woorden. Namelijk, de combinatie van de woorden hack en marathon. Voorheen deed men hier vooral aan om op zeer korte termijn software en/of hardware te creëren. Anno 2021 is dit echter anders aangezien veel andere bedrijven hier ook voor kiezen. Mocht jij een bepaald vraagstuk hebben dat je snel opgelost wilt hebben, dan is het ideaal om voor een hackton te kiezen. Ook zou je kunnen kiezen voor de design thinking cursus. Hierbij ga je op zoek naar een persoonlijke, emotionele connectie met de gebruiker van je product of dienst.

Innovatief ondernemen

Om succesvol te kunnen zijn als onderneming zijnde zal je met innovatieve oplossingen moeten komen. Je wilt immers niet hetzelfde zijn als andere ondernemingen en juist daarom zijn bovenstaande manieren van denken zeker een aanrader. Mocht jij op zoek zijn naar een partij die jou hierbij kan helpen, raadpleeg dan het internet of vraag eens rond aan andere ondernemers. Wie weet hebben zij wel een goede aanbieder voor je. 

Een bedrijfsuitje om een eenheid te creëren

Samen zal je tot goede ideeën moeten komen. Als ondernemer zijnde kan je alleen succesvol zijn op het moment dat je de juiste mensen om je heen hebt. Met deze mensen zou je bijvoorbeeld een hackton kunnen creëren. Feit is alleen wel dat alle neuzen de juiste kant op moeten staan en dat er een hecht team zal moeten staan. Denk er daarom eens over na om zo nu en dan een goed bedrijfsuitje te organiseren. Er zijn tal van mogelijkheden die wellicht interessant zouden kunnen zijn.

Ga jij verhuizen? Ben je niet tevreden met je huidige internetsnelheid? Wil je graag meer tv-zenders? Hoe dan ook, men is vaak op zoek naar een nieuw of vervangend alles in 1 pakket. Helaas wordt hier niet altijd voldoende tijd in gestoken. Achteraf ontevreden zijn voorkomen kan ook deels door vooraf goed pakketten te vergelijken.

Daarom is het een verstandig idee om alles in 1 pakketten te vergelijken. Op deze manier kom je tot een geschikter pakket. Meer hierover lees je in dit artikel!

Waarom eigenlijk vergelijken?

Het vergelijken van alles in 1 pakketten is om meerdere redenen geschikt:

  • Goedkoper uitkomen
  • Tijd besparen
  • Geschikt pakket vinden

Zelf direct vergelijken om tot jouw beste alles in 1 pakket te komen, doe je snel en eenvoudig op allesin1check.nl.

Goedkoper uitkomen

Voor velen is dit toch wel het belangrijkste: voordeliger uitkomen. Dat is logisch, want over het algemeen kunnen alles in 1 pakketten vrij prijzig zijn. Door te vergelijken, kun je toch goedkoper uitkomen. Zo kun je filteren op onder andere internetsnelheid en aantal tv-zenders om tot een voordelig pakket te komen.

Vervolgens kun je de goedkoopste alles in 1 pakketten vergelijken. Op die manier kom je tot een goedkoop pakket dat bij jou past.

Tijd besparen

Sommigen denken dat vergelijken tijd kost, maar eigenlijk bespaart het voor velen juist tijd. Wat namelijk nog vaak wordt gedaan, is het zelf zoeken naar geschikte pakketten. Er wordt dan net zo lang gezocht tot een geschikt pakket wordt gevonden. Wat je veel beter kunt doen, is pakketten direct vergelijken. Dat scheelt zowel tijd als geld!

Geschikt pakket vinden

Verder wil je natuurlijk het beste pakket voor jou vinden, zodat je zowel vooraf als achteraf tevreden bent. Een geschikt pakket vinden is veel eenvoudiger als je alles in 1 pakketten vergelijkt. Misschien kom je er wel achter dat een internet en tv pakket het beste bij jou past, omdat je geen vaste telefoon meer gebruikt. Wellicht wil je een pakket van een specifieke provider; hier kun je ook op filteren. Het vergelijken zorgt er dus voor dat je een geschikt pakket vindt.

Conclusie

Het is om meerdere redenen verstandig om alles in 1 pakketten te vergelijken: je komt goedkoper uit, je bespaart tijd en je vindt gemakkelijker geschikte pakketten. Tijdens het vergelijken kun je zo filteren (bijvoorbeeld op internet snelheid en aantal tv-zenders in je pakket) dat je tot jouw beste pakket komt. Daarom wordt het vergelijken aangeraden!