Bij een newborn shoot denken veel mensen nog aan Anne Geddes-achtige taferelen: kindjes in mandjes, opgerold in dekentjes en met zonnebloempakjes aan. Inmiddels zijn er echter veel meer mogelijkheden dan dat. Maar welke shoot past nu het beste bij jullie?

Zelf maak je vast genoeg foto’s van jullie baby’tje met je telefoon, maar tijdens een professionele fotoshoot krijg je pas echt een prachtig resultaat. De foto’s zijn veel hoger in resolutie, zodat je er grote afdrukken of een album van kunt maken. En zeg nou zelf, een professionele foto van jullie gezin is toch veel mooier dan een snelle selfie? Een babyshoot biedt uitkomst.

Geposeerd of ongeposeerd?

Grofweg kun je het onderscheid maken tussen geposeerde en ongeposeerde newborn shoots. Bij een geposeerde shoot zul je door de fotograaf uitgenodigd worden in de studio. Er zijn ook steeds meer fotografen die hun studio equipment meenemen naar jou thuis, zodat je niet hoeft te reizen met jullie pasgeboren kindje. Sommige fotografen focussen zich vooral op foto’s van de baby zelf, hierbij zal jouw kindje lekker worden ingebakerd en wordt er gezorgd dat het kindje helemaal tot rust komt. Meestal worden deze shoots in de eerste paar weken na de geboorte gepland. Dit levert serene, gestylede foto’s op. Er zijn ook studiofotografen die jullie hele gezin op de foto zetten. Informeer vooraf naar de mogelijkheden bij jouw fotograaf.

Lifestyle newborn shoot

Is poseren niets voor jou en voel je je al ongemakkelijk bij het idee van een studio? Dan is een lifestyle newborn shoot in Tilburg iets voor jou. Tijdens zo’n fotoshoot komt de fotograaf bij jullie thuis en fotografeert hij/zij de dag zoals hij is. Zo ontstaat een reportage die ‘echt’ is, ongeposeerd en ongedwongen. Bij dit soort foto’s maakt het niet uit of jullie kindje een week of een half jaar oud is. Op de foto’s zie je precies hoe jullie zijn als gezin, en is er meer ruimte om de connectie tussen jullie vast te leggen. Borstvoeding geven, de baby in bad doen, een blokje om samen of een luier verschonen: tijdens een lifestyle babyshoot wordt het dagelijks leven met jullie gezin vastgelegd. Je hoeft niet te poseren en het levert hele tijdloze foto’s op.

 Newborn

Zoek je naar een nieuwe keuken, maar is je budget beperkt? Gaat je voorkeur naar een goedkope keuken maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Geen paniek, met geduld en veel opzoekwerk is een goedkope keuken kopen best mogelijk. Een nieuwe keuken is voor iedereen een flinke investering. Met het besparen op je nieuwe keuken is echt niets mis mee.  Een goedkope en toch gebruiksvriendelijke keuken kopen is perfect mogelijk.

Heb je wel een nieuwe keuken nodig?

Vraag je eerst af of je wel een nieuwe keuken nodig hebt. Kun je je huidige keuken niet renoveren? Voor een frisse en meer eigentijdse look heb je meer mogelijkheden dan je denkt. Nieuwe kastdeurtjes hangen, een likje verf of aftandse accessoires vervangen doen vaak wonderen.

Goede voorbereiding

Met een goede voorbereiding staat of valt een goedkope keuken kopen. Hou rekening met de beschikbare ruimte en leg vooraf je budget vast. Eens je budget bepaald wijk je daar best niet meer vanaf. Dat vergemakkelijkt je keuze. Maak daarna een lijstje met je verwachtingen, kies je favoriete indeling en bepaal welke keukenapparaten je nodig hebt en welke niet. Zo voorkom je nutteloze investeringen.

Keukenapparatuur

Velen misrekenen zich vooral bij de aanschaf van hun keukenapparatuur. Keukentoestellen zijn vaak duurder dan je denkt. Vele kopers van een nieuwe keuken zich door handige verkopers vaak misleiden. In plaats van de nieuwste keukentoestellen te kopen kun je heel wat besparen door voor iets oudere of einde reeks vaatwassers en koelkasten, diepvriezers  of combinaties te kiezen. Vergelijk ook alle leuke aanbiedingen van de belangrijkste keukenproducten. Dat doe je makkelijk online. Zo kun je weer extra besparen op je budget.

Goedkope keuken uit kunststof

Zoek je dus een goedkope keuken zonder daarom te veel aan comfort te moeten inboeten? Dan is een keuken en een keukenblad uit kunststof zeker een goed idee. Kunststof onderging vooral de laatste jaren zo een geweldige evolutie dat je het nog nauwelijks van duurzaam hout of natuursteen kunt onderscheiden. En het is daar bovenop in vele kleuren en motieven verkrijgbaar.

Heb je al eens aan een showroommodel gedacht?

Met een showroomkeuken koop je goedkoop een keuken van hoge kwaliteit. Vergeleken met een nieuwe keuken is er maar één verschil: in plaats van uit de verpakking komt je keuken rechtstreeks uit de… showroom.

Doe zoveel mogelijk zelf

Probeer je een goedkope keuken zoveel mogelijk zelf te plaatsen en laat zo weinig mogelijk over aan professionele keukenplaatsers. Zo kun je ook veel besparen. Ben je niet zo handig? Dan kun je nog altijd heel wat voorbereidingswerken voor je rekening nemen. Heb je geen ervaring met het plaatsen van keukens? Laat dit secuur werk dan aan vaklui over. Die weten hoe je een keuken plaatst en als er toch niets mis gaat heb je nog altijd de garantieperiode als stok achter de deur.

Overweeg de aankoop van een goede tweedehands keuken

Kom je er uiteindelijk toch niet uit? Overweeg dan zeker de aankoop van een goede tweedehands keuken. Koop deze bij voorkeur online. Daar vind je heel wat webshops gespecialiseerd in de verkoop van goede showroomkeukens, en het aanbod is vele malen groter dan je zou denken.

 

We kennen allemaal wel de gruwelijke beelden van miljoenen huisstofmijten die over een matras krioelen. Dit zijn vaak beelden uit slecht onderhouden hotels of vakantieparken. Maar wist je dat de kans ook groot is dat huisstofmijt in jouw bed en matras leeft? Wellicht niet in deze getalen, maar wel voldoende om jouw gezondheid in gevaar te kunnen brengen. Daarom is het belangrijk om je matras goed schoon te houden. Maar hoe bestrijd je beestjes die je met het blote oog niet eens kunt zien? Wij geven enkele nuttige tips!

Draai je matras geregeld om

Toen je je matras 140 x 200 nieuw kocht zag deze er natuurlijk prachtig uit. Je zal echter merken dat de stof na enkele maanden al begint te verkleuren of dat er zelfs vlekken zichtbaar worden. Bedenk goed dat je matras het iedere nacht zwaar te verduren heeft. Een mens verliest gemiddeld 1,5 liter vocht per nacht. In de zomer is dit vaak zelfs nog meer. Dit vocht wordt opgenomen door het matras. Hierdoor neemt de kracht van het matras snel af en wordt het ook nog eens een broedplaats voor bacteriën en huisstofmijt.

Om dit te voorkomen is het belangrijk dat de ‘zwaarst getroffen’ delen van het matras soms even kunnen luchten. Dit doe je bijvoorbeeld door het matras geregeld om te keren. Op deze manier kan je tevens het ontstaan van ligkuilen voorkomen. Probeer je matras minimaal één keer maand om te draaien. Zo geniet je niet alleen van een langere levensduur, maar zal het ook nog eens heerlijk liggen.

Maak ook je dekbed en kussen schoon

Het heeft natuurlijk geen zin om enorm veel tijd aan het schoonhouden van je matras te investeren als het resterende beddengoed vies is. Natuurlijk heb je hoezen over de dekbedden en kussens liggen, maar dit beschermt niet tegen alles. Daarom is het belangrijk om deze ook regelmatig te laten luchten. Dit doe je bijvoorbeeld door ze eventjes buiten in de frisse lucht te hangen. Indien ze uit te wassen zijn, moet je dit ook zeker doen. Zo vernietig je eventuele bacteriën en huisstofmijt, waardoor je van schoner beddengoed kunt genieten.

Schaf een matrasbeschermer aan

Ben je het zat dat een nieuw matras altijd na enkele weken al onder de vochtvlekken zit? Dan kun je dit eenvoudig voorkomen met de aanschaf van matrasbeschermers. Deze – zoals de naam natuurlijk al prijsgeeft – beschermt het matras tegen vlekken en beschadigingen. Bovendien vangt het een groot gedeelte van het vocht op, waardoor je matras minder zwaar belast wordt en dus ook langer mee zal gaan. Zorg er wel voor dat je de matrasbeschermer, net als al het andere beddengoed, minimaal één keer per week op hoge temperaturen wast. Zo dood je bacteriën en voorkom je nare luchtjes in de slaapkamer.

Regelmatig stofzuigen

Het klinkt misschien een beetje gek, maar het is ontzettend belangrijk om je matras regelmatig onder handen te nemen met een stofzuiger. Maak er een wekelijkse routine van. Zo zorg je ervoor dat het matras vrij blijft van beestjes en stof. Dit is voornamelijk van essentieel belang als je zelf kampt met allergieën voor stof of huisstofmijt. Zo slaap je niet alleen een stuk rustiger en geniet je ook nog eens van een hygiënischere slaapomgeving. Win-win!

Online op voetbal wedden kan al zolang het internet bestaat. Waar men voorheen afhankelijk was van de bookmaker op de hoek van de straat, kan je nu alles van achter je computer of mobiel regelen. Met handige mobiele apps en een snelle website, kan je pre-match en live wedden op al je favoriete wedstrijden. Het enige dat je nodig hebt is een eigen account bij de bookmaker, geld om mee te spelen en enige kennis om tot de juiste voorspelling te komen. Voetbalwedden op het internet is nog altijd populairder dan ooit.

Effectief online op voetbal wedden

Vrijwel iedere dag wordt wel een voetbalwedstrijd gespeeld om geld op in te zetten. Het hoeft niet eens meer een wedstrijd te zijn uit de competitie in eigen land, want tegenwoordig is voldoende info beschikbaar om ook in het buitenland te kunnen gokken. Heb je al een eigen account bij een online bookmaker? Zo niet, dan is het tijd om er één te zoeken. En terwijl je toch een nieuw account opent, zorg er dan ook voor dat je gebruikmaakt van een fraaie welkomstbonus voor nieuwe spelers. Deze zijn er in vele vormen, maar er zijn ook rondspeelvoorwaarden aan verbonden. Kies daarom een bonus die zowel in extra bonusgeld, als in gunstige voorwaarden interessant is om te activeren.

Download de app en speel overal

Tijden veranderen. Vandaag de dag willen we overal en altijd kunnen gokken op voetbal. Dat is mogelijk met een mobiele app van het online casino of de bookmaker. Deze zijn soms lastig te vinden, maar doorgaans te downloaden vanaf de mobiele website. Hiermee is het mogelijk om ook op je mobiel online op voetbal te wedden. Bijvoorbeeld wanneer je onderweg bent van je werk naar huis, of wanneer een live wedstrijd interessante mogelijkheden biedt. Test je kennis in online wedden op voetbal.