vest

Tijdens de warme zomerdagen zoek je graag verkoeling. Als je veel buiten werkt en weinig schaduw plekken hebt is zo’n koelvest wel erg lekker om aan te hebben en om je lichaam koel te houden. Maar niet alleen in de warme zomerdagen ook überhaupt in warme ruimtes is het lekker om je lichaam goed te kunnen verkoelen. Er zijn veel momenten wanneer je je lichaam de lekker verkoeld wilt houden en je wilt lekker comfortabel je ding kunnen blijven doen. Hieronder lees je genoeg over de koelvesten wat je er mee kan en hoe het in zijn werk gaat. 

Koelvest

In  de warme zomerdagen of in de warme ruimtes is het lekker om dus zo’n koelvest aan te doen om je lichaam lekker te kunnen verkoelen. Zeker wanneer je buiten werkt en er weinig schaduw plekken zijn is het toch belangrijk om je lichaam goed af te kunnen laten koelen. Ook tijdens jouw activiteiten in de zomer is het belangrijk om verkoeld te kunnen  blijven. De koelvesten zijn comfortabel genoeg om je zomerse activiteiten goed uit te kunnen voeren. Hiermee kan je denken aan wanneer je graag doet wandelen of fietsen. Misschien maak je wel graag een motorrit in de zomer of ga je naar warmere landen toe, dan wil je je lichaam wel lekker kunnen verkoelen. Ook hiervoor kun je dan zo’n koelvest goed gebruiken. 

Hoe werkt het

Er is ook nog een ander koelvest, namelijk met ventilatoren. Deze is er wel in meerdere maten en gaat gewoon dicht met een rits aan de voorkant. Dit vest werkt op een powerbank. Deze sluit je aan waardoor de ventilatoren kunnen gaan werken en je lichaam een verkoelend briesje geeft. Dit is tegenstelling tot de andere koelvest met PCM materiaal niet zo. Het koelvest met ventilatoren heeft drie verschillende ventilator standen. Je kan aanvoelen welke stand het beste voor jouw werkt en het vest daarop aanpassen. Denk er wel aan hoe harder je de ventilatoren aanzet hoe sneller de powerbank leeg zal gaan trekken. Het andere koelvest werkt op koelelementen die je in de vriezer kan leggen. Hierin zijn drie verschillende mogelijkheden. Dit is afhankelijk van hoe veel verkoeling je je zelf wilt hebben en hoe lang jij je zelf wilt gaan verkoelen. Handig om te weten is dat je de koel elementen makkelijk op kan laden in de vriezer op je werk bijvoorbeeld. Hierdoor kunnen ze weer bevriezen en kun je ze daarna weer in het koelvest doen zodat je weer verder kan met het verkoelen van je lichaam tijdens je werk. 

Conclusie

Het koelvest is een ideale uitvinding om aan te trekken tijdens je werk, activiteit of wanneer je vaak in warme ruimtes bent om welke reden dan ook. Je lichaam koel kunnen houden is erg belangrijk. Door middel van het juiste koelvest te kiezen houdt jij je lichaam goed verkoeld. Op Comfort- Producten kan je nog veel meer informatie vinden over deze koelvesten en hebben ze meerdere koelproducten mocht jij die nodig hebben. Neem zeker even een kijkje op de website.