zwangerschap

Zo! Je 3D scan is precies geworden hoe je had gehoopt. Nu is het tijd om het materiaal uit te kiezen waarin je jouw zwangerschapsbeeldje wilt laten printen. Omdat de vele mogelijkheden de nodige keuzestress bij je kunnen oproepen, proberen wij je op weg te helpen bij het maken jouw keuze. Je wilt deze prachtige herinnering natuurlijk zo perfect mogelijk vastleggen, zodat je het voor altijd optimaal kunt koesteren.

Natuurlijk Hout

Als je van een natuurlijke look houdt, kun je ervoor kiezen een houten zwangerschapsbeeldje uit te laten printen. De houtmix bestaat uit een combinatie van nieuwe en gerecyclede houtvezels die samengeperst worden tot een massief zwangerschapsbeeldje. Omdat hout gemakkelijk na te bewerken is, dient het als een dankbaar canvas voor de stijl van jouw keuze. Er is veel mogelijk wanneer je voor een houten zwangerschapsbeeldje kiest.

Chique brons

Wil jij graag dat jouw zwangerschapsbeeldje indruk maakt op je bezoek? Kies dan voor een bronzen beeldje. Binnen deze kleur kun je ook nog kiezen voor (ja, nog meer keuzes, help!) een hoogglans, of juist een in meer of mindere mate verweerde finish. Een meer verweerde nabewerking zal het zwangerschapsbeeldje klassiek doen ogen, terwijl een hoogglans finish moderner aanziet. Welke nabewerking je ook kiest, brons geeft het zwangerschapsbeeldje hoe dan ook een chique uitstraling.  

Warm koper

Koperen beeldjes stralen elegantie en warmte uit. Doordat koper zeer gemakkelijk vormbaar is, komen de rondingen van je zwangere lijf met deze optie extra mooi naar voren. Net als bij brons, heb je hier de keuze uit verschillende afwerkingen die het beeldje moderner, of juist chiquer zullen maken.  

Stoer staal

Staal geeft jouw zwangerschapsbeeldje een stoere uitstraling en past perfect bij een wat moderner interieur. Ook bij een stalen zwangerschapsbeeldje heb je de keuze uit een zeer glimmende tot zeer verweerde afwerking.  

Kunststof met veel keuzemogelijkheid

Een groot voordeel van het gebruik van kunststof is dat het een degelijk materiaal is dat niet snel breekt of beschadigt. Het is waterafstotend en bestand tegen bijtende stoffen. Verder is het in bijna alle kleuren te printen en mooi af te werken. Voor de afwerking heb je verder de keuze uit glanzend, of mat.  

Staat jouw favoriete materiaal hier niet bij? Geen punt, het is namelijk ook mogelijk om een mal te laten printen die vervolgens gebruikt kan worden om een beeldje te maken van een ander materiaal. Informeer dus gerust naar de mogelijkheden.