tegel

Ben jij op zoek naar mooie bedekking van de vloeren in je huis? Er zijn heel veel mogelijkheden als je gaat kijken naar vloerbedekking. En de prijzen lopen ver uiteen. Veel mensen vinden een houten vloer prachtig, maar zien op tegen de nadelen die dat met zich meebrengt. Zo is een houten vloer behoorlijk prijzig en vraagt deze flink wat onderhoud. Daarnaast is dit type niet heel geschikt om te gebruiken in een ruimte die regelmatig vochtig wordt. Als je toch de warme uitstraling wilt van een houten vloer dan zijn tegels met houtlook een slim alternatief. Hiermee heb je wel de lusten van houten vloerbedekking en niet de lasten. Deze modellen zijn ideaal in elke ruimte in je huis. Hoe dat werkt? We vertellen het je graag hier. En als je nog vragen hebt kun je altijd de hulp van een expert inschakelen.

Tegelvloer in de keuken

Als je kiest voor tegels met houtlook in de keuken dan hoef je je geen zorgen te maken over vochtplekken op de vloer. Daar kan dit exemplaar gewoon tegen. Ook heb je geen last van vervelende kieren en gaten waar vocht en vet zich kunnen ophopen en voor grote problemen kunnen zorgen. Deze modellen zijn gevoegd en er kan geen spat vocht of vuil in doordringen. Jij kunt naar hartenlust kokkerellen en genieten van je keuken zonder dat je bang hoeft te zijn dat de vloer beschadigt. Dat is helemaal handig als je nog kleine kinderen in huis hebt die wel eens lopen te knoeien.

Tegels met houtlook in de badkamer

Ook in de badkamer zijn tegels met houtlook erg handig. Dat is de plek waar het meeste vocht komt en een plek die ook vaak wat langer vochtig blijft. Als je hele gezin ’s ochtends onder de douche stapt dat wordt het een natte boel en duurt het wel even voordat de ruimte weer droog is. Met een houten vloer krijg je dan problemen en een vloer die gaat bollen. Dat is hartstikke zonde. Met een tegelvloer die bijna niet te onderscheiden is van een houten vloer heb je daar geen last van. Daarnaast is de vloer heel eenvoudig schoon te houden en als je wilt kun je de vloer in de hele ruimte doorleggen en bijvoorbeeld ook gebruiken als ondergrond in de douche. Dan heb je geen douchecabine meer nodig.

Handige vloer in de garage

Als je een garage of een berging hebt raden we tegels met houtlook ook van harte aan. In de garage of berging wordt vaak ook met water gemorst, zeker als daar de wasmachine staat of als je je auto binnen wilt zetten. Je kunt dan moeiteloos de was doen en zelfs je auto binnen wassen zonder dat de vloer beschadigt. Daarnaast is deze vloer heel stevig en krasbestendig zodat je er ook fietsen en andere vervoermiddelen zonder zorgen op kunt plaatsen. Het is de perfecte vloer voor een werkruimte.

Tegels met houtlook in de woonkamer

Wil jij vloerverwarming in de woonkamer en lukt dat niet als je kiest voor een houten vloer? Waarom zou je kiezen? Met tegels met houtlook kun je genieten van vloerverwarming en de warme uitstraling van hout op de vloer. Ga bij interesse in een tegelvloer snel naar Tegelsenlaminaat.nl!