nagellak

Het begin van een nieuw jaar brengt altijd een hoop nieuwe trends met zich mee. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor nagellak, eigenlijk alles op het gebied van mode brengt nieuwe trends, elk jaar weer. Door de jaren heen ontwikkelt de markt en de vraag naar producten zich. Sommige producten zijn slechts voor een korte periode een trend en sommige voor jaren. Ook zie je een hoop trends door de jaren heen weer populairder worden, ook op het gebied van nagellak. Net zoals andere jaren heeft ook 2021 weer wat nieuws in petto op modegebied.

 

Verschillende kleuren nagellak die nu erg in de mode zijn

De afgelopen tijd is onder andere het dragen van groene nagellak erg in populariteit gestegen. Je hebt verschillende tinten groen die je dit jaar niet kunt wegdenken uit de modewereld. Ook bij veel jongere meiden is de kleur groen erg aangeslagen. Zo heb je onder andere aardetinten, felle neon groene nagellak en de classic smaragd. De kleuren groen verschillen enorm en dit maakt groen dan ook een ideale kleur voor een grote variatie aan vrouwen.

 

Het is dit jaar ook erg in de mode om verschillende kleuren nagels te hebben. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om alle tien nagels dezelfde kleur te geven, maar voor sommige meiden is dit niet genoeg. Ook in de mode wereld zijn er veel vrouwen die ervoor hebben gekozen om hun nagels in allemaal verschillende kleuren te laten lakken. Je hebt tegenwoordig dan ook speciale multi-colored manicures waarbij je alle nagels in een andere kleur kan laten lakken. Het lakken van je eigen nagels in tien verschillende kleuren zal namelijk heel wat tijd in gaan zitten.

Trendy kleuren

Toch zijn er ook nog altijd verschillende kleuren die eigenlijk altijd wel onder een trend vallen. Zeker als je naar wat chique gelegenheden gaat is klassiek eigenlijk altijd wel erg populair. Je kunt met het klassieke rood namelijk weinig fout doen, het wordt dan ook wel gezien als een tijdloze kleur. De looks die je bij deze nagellak kunt combineren is van een grote variatie en het is dan ook erg aan te raden om zelf het klassieke rood een keer te proberen.

 

Nagellak voor de wat jongere meiden

Deze kleuren zullen natuurlijk niet bij iedereen in de smaak vallen. Zo zal het voor de wat jongere meiden misschien leuker zijn om metallic nagellak te dragen. Deze nagellak is wat speelser, maar kan ook zeker door volwassen vrouwen gedragen worden. Als je als jonger meisje nog niet zo veel hebt uitgeprobeerd kun je er ook voor kiezen om een gel nagel set aan te schaffen. Dit geeft je de mogelijkheid om met verschillende soorten nagellak en kleuren te experimenteren. Let er hierbij wel op dat je verschillende producten nodig hebt om ervoor te zorgen dat je nagels er zo uit gaan zien als jij dit wilt. Zo zul je onder andere een lamp met LED- of UV-straling nodig hebben om je nagellak goed te laten drogen.