Als je aan denim broeken denkt, denk je misschien al snel aan de klassieke spijkerbroek. Maar er zijn zoveel verschillende stijlen van denim broeken beschikbaar, dat er vast een is die bij jou past! In dit artikel geven we een overzicht van de verschillende soorten denim broeken en geven we tips over welke stijl het beste bij jouw figuur past.

Skinny jeans

Skinny jeans zijn nauwsluitende jeans met een smalle pijp. Ze zijn een populaire keuze voor mensen die graag een slank silhouet willen creëren. Als je lang en slank bent, kun je deze stijl makkelijk dragen. Als je een rondere vorm hebt, kun je de skinny jeans combineren met een lossere top om het aangezicht te balanceren.

Straight leg jeans

Straight leg jeans hebben een rechte pijp en vallen langs het hele been naar beneden. Dit is een tijdloze stijl die bijna iedereen kan dragen. Als je een atletisch figuur hebt, kun je deze stijl makkelijk dragen. Straight leg jeans zijn ook een goede keuze als je niet zeker weet wat voor denim broek het beste bij je past.

Boyfriend jeans

Boyfriend jeans zijn een loszittende stijl die meestal iets lager op de heup zit. Ze zijn gemaakt om er comfortabel uit te zien en hebben vaak een slijtage-effect. Deze stijl is ideaal voor vrouwen met rondere heupen en benen, omdat ze de aandacht afleiden van de heupen en benen en de aandacht vestigen op de taille.

Mom jeans

Mom jeans zijn een hoge taille stijl met een rechte pijp en een wat wijdere bovenkant. Ze zijn gemaakt om comfortabel te zijn en hebben vaak een vintage uitstraling. Als je een rondere taille hebt, kun je deze stijl dragen om je taille te accentueren. Als je een atletisch figuur hebt, kun je deze stijl makkelijk dragen.

Flared jeans

Flared jeans zijn een stijl met een wijd uitlopende pijp vanaf de knie. Ze zijn ideaal voor vrouwen met slanke benen, omdat ze de aandacht vestigen op de benen en het silhouet langer maken. Als je een rondere vorm hebt, kun je de flared jeans dragen met een lossere top om het aangezicht te balanceren. Flared jeans zijn ook een goede keuze als je op zoek bent naar een opvallende denim stijl.

Er zijn zoveel verschillende stijlen van denim broeken beschikbaar, dat er vast een is die bij jou past. Als je niet zeker weet welke stijl het beste bij je figuur past, bekijk dan eens alle broeken en jeans op Keep it secret store daar slaag je altijd. Onthoud dat het belangrijkste is om je comfortabel en zelfverzekerd te voelen in wat je draagt, dus kies een stijl die bij jou past en die je graag draagt.