Formele Engelse studie is de focus geworden op de huidige markt als een van de vaardigheden die nodig is voor een betere spreekvaardigheid en begrijpend lezen, vooral als je wilt slagen in een wereld waarin Engels steeds vaker voorkomt in zakelijke ondernemingen. Als je van plan bent een cursus zakelijk Engels te volgen die specifiek is afgestemd op de professionele omgeving, hebben we meer aanvullende middelen die je personeel kan gebruiken om alle uitdagingen aan te gaan, zodat ze de zakelijke taal en situaties kunnen aanpakken en beter uitgerust zijn voor de zakenwereld.

Beter Engels voor een betere communicatie

Een taalinstituut is een van de beste oplossingen voor jou en je medewerkers. Het geeft je niet alleen deze middelen die praktische vaardigheden en kennis van formeel Engels bevorderen, maar je zult ook het vertrouwen krijgen om Engels te spreken, waar je ook bent en met wie je ook spreekt. Deze tools zijn ontworpen om je steun te geven en meer vertrouwen en conversatiebetrokkenheid te ontwikkelen om je communicatie productiever te maken. Wanneer meerdere medewerkers tegelijkertijd de lessen volgen, kan dit bovendien voor hen de motivatie vergroten om het zakelijk Engels sneller op te pakken.

Engelse taal leren voor meer productiviteit

Zakelijk Engels bij ons taalinstituut helpt de productiviteit binnen je organisatie te verhogen. werknemers zullen hun communicatieve vaardigheden in de Engelse taal kunnen opbouwen en verbeteren. Het inhuren van een tolk is overbodig, wanneer je sneller dan voorheen vloeiend Engels kunt spreken, efficiënt kunt schrijven en productievere zakelijke relaties kunt ontwikkelen. Dit bespaart een bedrijf zowel tijd als geld op de lange termijn.

Flexibele lessen

Met formeel Engels bied je ook de mogelijkheid om je zakelijke kring uit te breiden met nieuwe partners over de hele wereld. Met eenvoudige online trainingen en het gebruik van virtuele media kun je de taallessen in je dagelijkse activiteiten inpassen zonder kostbare tijd te verliezen voor werk. Je kunt op elk moment online lessen volgen met hooggekwalificeerde docenten. Bovendien kun je geweldige leerervaring opdoen op handige centrumlocaties in het hele land.

Aangepast op individuele behoeften

Zakelijk Engelse lessen kunnen door flexibele werknemers gevolgd worden in een leercentrum en ze zijn online te volgen voor mensen met een drukke levensstijl. Met zo’n gepersonaliseerde leeroplossing komen we tegemoet aan individuele leerbehoeften. Met onze online zakelijk Engelse lessen zul je je Engels verbeteren en perfect in staat zijn om effectief met de zakelijke wereld om te gaan.

 

Bron: https://www.ilc-talen.nl/zakelijk-engels/