Voor ons mensen geldt dat we steevast op zoek zijn naar mogelijkheden om als het ware de eeuwige jeugd te kunnen blijven behouden. In de praktijk dienen we helaas vast te stellen dat dit doorgaans allesbehalve eenvoudig is. Gelukkig zijn er op de markt wel verschillende mogelijkheden terug te vinden die op dit vlak een niet onbelangrijke bijdrage kunnen leveren. Eén van deze opties waar je voor zou kunnen kiezen is het gebruik van zogenaamde fillers. Heel wat mensen die dit hebben uitgeprobeerd door de jaren heen hebben daarmee uitstekende resultaten weten te bereiken. Wil jij graag ook ontdekken welke voordelen hier nu precies aan verbonden zijn? Dan moet je vooral snel verder lezen. Zo ontdek je meteen of deze behandeling ook voor jou interessant kan zijn!

1.) Een behandeling met fillers kan vrij eenvoudig gebeuren

Niet zelden is het zo dat mensen een keuze maken tussen een behandeling met fillers of een zogenaamde facelift. Beide behandelingen hebben als doel om de tekenen van veroudering in het gezicht in de kern aan te pakken. Toch is er natuurlijk een verschil. Voor een facelift geldt dat het natuurlijk een veel aanzienlijkere ingreep is in vergelijking met een behandeling met fillers. Voor veel mensen waarvoor een facelift eigenlijk overkill is geldt dat ze met deze behandeling een uitstekend eindresultaat kunnen behalen. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, wanneer ook jij graag de tekenen van veroudering in je gezicht wenst aan te pakken is dit zeker een te overwegen behandeling.

2.) Resultaat is meteen gegarandeerd

Absoluut een niet onbelangrijk voordeel dat is verbonden aan het gebruik van fillers heeft betrekking tot het feit dat het resultaat meteen is gegarandeerd en bovendien ook direct zichtbaar is. Omwille van deze reden overwegen veel mensen bijvoorbeeld een behandeling in de aanloop naar hun huwelijk of een andere belangrijke gebeurtenis. Het resultaat van deze behandeling houdt in de praktijk tussen de negen en twaalf maanden aan. Daarna kan een nieuwe behandeling zijn vereist. Je dient er dus wel rekening mee te houden dat het effect niet onbeperkt merkbaar blijft. Dat is een verschil in vergelijking met bijvoorbeeld het resultaat van een facelift.

3.) Fillers bieden een ongelofelijk veelzijdige behandeling

Misschien hebben we er wel voor gekozen om het belangrijkste voordeel voor het laatst te houden. In de praktijk kan er namelijk worden gesteld dat fillers over een bijzonder veelzijdige uitwerking beschikken. Concreet kunnen ze in de praktijk dan ook worden ingezet voor:

  1. Het wegwerken van rimpels en andere oneffenheden;
  2. Het herstellen van het volume van het gezicht;
  3. Aanpassing van het volume evenals de contouren van het gezicht;

Het verouderingsproces laat zich niet zelden in het gezicht op verschillende manieren voelen. Het spreekt dan ook voor zich dat mensen het fijn vinden wanneer er meerdere van deze zaken in één keer opgelost kunnen worden. Geldt dat ook voor jou? Dan zou je absoluut het gebruik van fillers of het nemen van een facelift kunnen overwegen. Voor veel mensen is dit zoals eerder reeds aangegeven ook gewoon een fijner gevoel dan dat geldt voor het laten uitvoeren van een zogenaamde facelift.