Voel je je onzeker en wil je daarom een schaamlipcorrectie uitvoeren? Het is een ingreep waardoor de ongemakkelijke gevoelens die je erover hebt in een keer op kan lossen. De ingreep zal binnen een korte tijd veel voordelen op gaan leveren. Je moet wel goed gaan bekijken bij welke professional je de correctie uit gaat laten voeren. Een van de professionals die jou hier te allen tijde bij kan helpen is ABC Clinic. Voordat je een afspraak maakt, is het verstandig om erachter te komen wat je er allemaal mee kunt bereiken. Onderstaande informatie helpt jou hiermee op weg.

 

De schaamlipcorrectie voorkomt veel ongemakken

Jouw schaamstreek ziet er altijd anders uit als die van iemand anders. Dit kan soms voor ongemakken zorgen. Zeker als je gaat vergelijken vallen er altijd dingen op. Een schaamlipcorrectie kan er dan voor zorgen dat je een deel van jouw zelfvertrouwen terug gaat krijgen. Daarnaast heb je vaak andere ongemakken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan pijn tijdens het fietsen of het uitvoeren van andere werkzaamheden. Ook hierbij zal de correctie jou altijd kunnen helpen. Binnen een korte tijd ga je weer meer kunnen doen, terwijl de ingreep zelf bijna niets voorstelt.

 

De correctie in combinatie met andere behandelingen

Bij een schaamlipcorrectie worden de binnenste schaamlippen verkleind. Deze schaamlippen kunnen uit gaan steken als ze te groot zijn. In eerste instantie zal dit niet veel problemen opleveren, maar naarmate ze verder groeien zal het echter wel hinder brengen. Doordat de schaamlippen verkleind worden, zullen ze niet meer ver uitsteken. Je kunt de correctie ook combineren met andere behandelingen, zoals bijvoorbeeld een verkleining van de venusheuvel. Uiteindelijk zal jouw vagina eruit komen te zien zoals jij dit wenst te hebben en waarvan je op veel vlakken kunt profiteren. Met slechts een kleinere ingreep kun je dus een heel eind komen.

 

Het behandelplan tijdens de intake

Als je de schaamlipcorrectie uit laat voeren, moet er eerst een intakegesprek plaatsvinden. Dit is nodig om te bekijken wat de bereikte resultaten gaan zijn. De professional gaat daarom altijd met jou rond de tafel zitten om alles te bespreken en bekijkt jouw schaamlippen. Een behandelplan wordt opgesteld en de professional zal alles met je doornemen. Je krijgt dus ook de volledige behandeling al voor ogen. Je staat niet voor verrassingen en gaat door naar de daadwerkelijke afspraak. Zit zal over het algemeen soepel gaan verlopen en je kunt vaak dezelfde dag nog naar huis.

 

De nazorg is van belang

Nadat de schaamlipcorrectie uitgevoerd is, moet de nazorg uitgevoerd worden. Over het algemeen zal jouw vagina veel zelf uitvoeren. Wel moet je in de gaten houden dat er geen ontstekingen ontstaan. Deze ontstekingen kunnen namelijk weer extra complicaties op gaan leveren. Daarnaast zul je nog een extra nazorg moment krijgen bij de kliniek. De arts bekijkt dan of alles goed is genezen en zal met jou bespreken of er nog iets nodig is. Je weet hierdoor altijd waar je aan toe bent en kunt gaan genieten van het eindresultaat.